HJEM OM OSS FASILITETER HYTTER BOBIL/CAMPING BOOKING FIRMAAVTALER LOKALE ATTRAKSJONER

BOBIL / CAMPING:

Ved NAF Steinsnes Camping har vi plass til cirka 65 bobiler/campingvogner eller telt. Vi har oppmerkede plasser slik at det skal være enkelt å finne en plass. Vi ønsker ikke bobilparkering utenom oppmerkede plasser.

I juni, juli og august vil det være verter på campingplassen hele døgnet, som kan hjelpe med å finne en ledig plass når du ankommer. Siden vi har helårsåpen campingplass, vil det resten av året være mulig å finne seg en plass på egenhånd, og deretter betale enten via Vipps, hvor man noterer reg.nr på bilen, eller man kan komme og betale i luken når det er folk til stede.

Alle bobiler og vogner rygges inn på plassen. Dette for at det skal være størst mulig avstand mellom hver bobil/vogn.

Det er ikke tillatt å holde av plass til noen som kommer senere, men man kan eventuelt kjøpe to plasser ved ankomst, hvis det er svært ønskelig å stå sammen. Vi trenger da begge bilers reg.nr når man betaler plassene.

Det er mulig å forhåndsbestille plass. Send oss en e-post/SMS for organisering av dette.

Det vil daglig være en representant for campingplassen tilstede en periode på formiddag og på ettermiddag/kveld. I helgene vil det i perioder være folk store deler av dagen. Skulle det oppstå en hendelse, eller ved spørsmål kan vi nås på vakttelefonen.

Søppel kastes i containeren ved det røde bygget (oppholdsrommet) ved elven. Sigarettsneiper og brukte snus-puter kastes i askebeger som er montert på servicebyggets 4 hjørner eller ved hyttene. Flasker og bokser legges i kassene ved containeren til gjenvinning.

Vi ber alle våre gjester om å lese branninstruks som er oppslått på campingen.

Avreise senest kl. 12.00, om ikke annet er avtalt.

Prisliste gjeldende fra 1 september 2022:

Ordinær pris NAF Medlem/Norsk Bobilforening
Bobil/vogn 1 person 220 kr 200 kr
Bobil/vogn 2 personer 260 kr 235 kr
Bobil/vogn 3 personer 300 kr 270 kr
Bobil/vogn 4 personer 330 kr 300 kr

Alle priser er inkludert strøm, wifi, bobiltømming og dusjwc. Det er valgfritt om man ønsker å benytte seg av det eller ikke.

Priser for telt, fast plass eller sommersesong, vennligst ta kontakt.


Elektrisk tilkobling:

Strømkabel må ha en minimumstykkelse på 2,5 mm2.

Kabelens maxlengde: 25 meter. Må rulles helt ut, unngå skjøting av kabelen.

Tømming av spillvann:

Vi har gratis tømming av spillvann til alle våre gjester. Det er også mulig å tømme toalettet, samt å fylle rent vann hos oss.

Ønsker du å tømme/fylle tanken selv om du ikke er gjest, er dette også fullt mulig, man betaler da 30 kroner for tjenesten. Vippsnummer henger på veggen om vi ikke skulle være tilstede.

Vippsnummer: 724046

KONTAKT OSS:

Jærveien 190, 4373 Egersund
Telefon: 974 00 966
E-post: post@steinsnescamping.no

Sidene er utviklet av Kjells webdesign. © 2022