HJEM OM OSS FASILITETER HYTTER BOBIL/CAMPING BOOKING FIRMAAVTALER LOKALE ATTRAKSJONER

VELKOMMEN TIL ET HYGGELIG CAMPINGOPPHOLD!

Steinsnes Camping ligger like ved Fylkesvei 44 – Nordsjøvegen – ca. 3 kilometer nord for Egersund sentrum, og like ved Bjerkreimselvas munning. Den internasjonale sykkelruten “The North Sea Cycle Route” går rett i nærheten.

Du kan komme hit via E39 mellom Stavanger og Kristiandsand, Riksvei 42 mellom Tonstad og Egersund eller via Sørlandsbanen. Campingplassen ligger ca 1 times kjøring sør for Stavanger.

I nærheten er det flotte turområder, og Steinsnes Camping er et ideelt utgangspunkt for å besøke de mange attraksjonene i regionen vår.

Det er også muligheter for lakse- og havfiske. Vi selger fiskekort til fiskesoner i Bjerkreimselva som ligger kun 7 kilometer unna. I en avstand på bare 4-8 kilometer finnes tre flotte badeplasser.

Campingen er barnevennlig.

OM OSS:

NAF Steinsnes Camping blir drevet av Merethe Sundstø og Kenneth Andersen. Vi overtok driften av campingplassen i januar 2022.

Vi er et samboerpar med lang erfaring fra ulike serviceyrker, og er ekte lokalpatrioter. Vi er svært glade i byen vår og områdene rundt, og gleder oss til å ønske deg velkommen til vår campingplass.

For oss er det viktig at du skal få en god opplevelse under ditt opphold. Vi setter service og vennlighet høyt, og vil strekke oss langt for at våre gjester skal få oppleve det beste av byen vår. Dere er nemlig ikke bare gjester på vår campingplass, dere er også gjester i vår by.

Vi er begge levende interesserte og oppdaterte på det som skjer i området rundt oss. Spesielt Merethe er en ivrig turgåer. Så dersom du vil ha gode tips til å utforske vårt nærområde, så er vi der for dere.

Samtidig som det er mye å utforske i vårt område, er vi også bevisste på at ferie for mange betyr late dager, å senke skuldrene og bare nyte livet på hytta, i bobilen eller i teltet. Utover 2022 kommer det til å bli gjort flere grep for at du som gjest skal få en best mulig overnatting. Flere av hyttene vil bli pusset opp, og alle hytter vil få helt nye madrasser for din komfort.

I tillegg til oss to som verter, så vil du helt sikkert stifte bekjentskap med våre foreldre og våre barn som også vil hjelpe til i driften av campingplassen.

Vi gleder oss til å ta imot dere som gjester !

FASILITETER

 • Bredt hytteutvalg, fra det enkle til høy standard.
 • Alle hyttene utstyrt for selvhusholdning.
 • Strømuttak for 70 biler og vogner.
 • Teltplass
 • Moderne sanitæranlegg med gratis dusj.
 • Vaskemaskin og tørketrommel.
 • Tømmeanlegg for kjemitoalett.
 • Minigolf (12 hulls bane).
 • Kort vei til badeplasser.
 • Salg av fiskekort for soner i Bjerkreimselva
 • Sykkelutleie.
 • Gratis trådløs Internett tilkobling

HYTTER:

Vi har hytter i mange forskjellige størrelser til utleie. Klikk her for mer informasjon.

BOBIL/CAMPING:

Vi har gode fasiliteter for både bobiler/campingvogner og telt. Klikk her for mer informasjon.

FIRMAAVTALER:

Vi legger til rette for spesialavtaler for bedrifter. Klikk her for mer informasjon.

BOOKING:

Vi benytter oss av Easynetbookings online bookingsystem for alle bookinger.

All betaling skjer ved ankomst. Vi kan ta i mot betaling med kort, VIPPS eller kontant.

KONTAKT OSS:

Jærveien 190, 4373 Egersund
Telefon: 974 00 966
E-post: post@steinsnescamping.no

Sidene er utviklet av Kjells webdesign. © 2022