HJEM OM OSS FASILITETER HYTTER BOBIL/CAMPING BOOKING FIRMAAVTALER LOKALE ATTRAKSJONER

LOKALE ATTRAKSJONER:

ET NORGE I MINIATYR!

Steinsnes Camping ligger tre kilometer nord for Egersund, som er en koselig småby med en av Norges best bevarte trehusbebyggelser. Byen har et kompakt sentrum, med både kjedebutikker og spesialbutikker. Hvert år avholdes det et stort julemarked, mens sommeren er tid for flere festivaler. Mange forbinder Egersund med fayance. Besøk landets eneste Fayancemuseum for et historiske tilbakeblikk!

Egersund er verdt et besøk uansett årstid. Dra gjerne på byvandring på egen hånd. Vi er lokalpatrioter, og gir mer enn gjerne gode tips!

Dalane-regionen byr også på mye spennende, med sin nærhet til hav og hei, og er et eldorado for de som er glade i friluftsliv. Steinformasjonen "Trollpikken" ligger nær byen, og nåes lett etter en liten times gåtur fra opparbeidet parkeringsplass. Ellers er friluftsområdet "Vannbassengane" og byfjellet "Varberg" lett tilgjengelige turmål fra Egersund sentrum. Friluftsområdene Vandringshavn og Eigerøy Fyr er populære utfartsområder som begge ligger rundt et kvarters kjøring fra campingplassen. Den spektakulære Fotlandsfossen ligger i gangavstand fra Steinsnes Camping.

Når temperaturen innbyr til bading, kan både Vannbassengane (ferskvann), Gådå (ferskvann) og stranden Skadbergsanden (sjø) anbefales. Alle ligger mindre enn et kvarters kjøring fra Steinsnes Camping. Både i Vannbassengane og på Skadbergsanden er det opparbeidet baner for frisbeegolf.

På campingplassen leier vi ut sykler. Vi kan anbefale en tur på den gamle Jærbanen (nedlagt jernbanetrase), som går i fantastisk terreng langs fjorden mellom Eigersund og Hellvik. Denne sykkelturen kan forlenges etter behov. Spør gjerne i resepsjonen om tips!

For de som ønsker å se området med hjelp av bil, kan vi anbefale rundturene Bjerkreim-Hunnedalen-Sirdal-Gyadalen, samt Helleland-Jøssingfjord-Sogndalsstrand-Nesvåg.

SPØR OSS OM TURFORSLAG!

I resepsjonen har vi brosjyrer om lokale attraksjoner, samt en egen perm med forslag til aktiviteter. Ikke vær redd for å kontakte oss for tips! Hvis dere ønsker oss som guide på tur i nærområdet, kan dette ordnes etter forhåndsavtale. Vi kan enten skreddersy et opplegg for deg og ditt reisefølge eller guide deg/dere dit dere måtte ønske. Vi kjenner lokalområdet og dets attraksjoner!

LENKER TIL ANDRE NETTSIDER:

Egersund Turistinformasjon
Coastal Adventures AS
Magma Geopark
Egersund Fayancemuseum
Bjerkreimselva (Bjerkreim Elveeigarlag)

KONTAKT OSS:

Jærveien 190, 4373 Egersund
Telefon: 974 00 966
E-post: post@steinsnescamping.no

Sidene er utviklet av Kjells webdesign. © 2022